Ман Юнайтед ще надиграе поне последния


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще надиграе поне последния

Манчестър Юнайтед - Шефилд Юнайтед 
Стадион: Олд Трафорд 
Дата: 24.04.2024 г. 
Час: 22:00 ч. 

Манчестър Юнайтед направи много трудно класирането си до финала на ФА Къп в последния си мач когато в полуфинал с Ковънтри на "Уембли" поведе с 3 гола и почти допусна обрат. Победен за противника четвърти гол бе отменен от ВАР в самия край за да се стигне до продължения и дузпи, където "червените дяволи" спечелиха, но не посмяха дори да се зарадват на терена от показаното срамно представяне.

Така тимът на Ерик тен Хаг не е печелил мач в редовни 90 минути от началото на март срещу Евертън. За надиграване на терена дори дума не може да става, като може да се твърди, че тимът от Чемпиъншип надигра елитния съперник в последния мач и заслужаваше да стигне финал с Манчестър Сити за ФА Къп.

Шефилд, междувременно, подобри рекорда за допуснати голове у дома в сезон на Висшата лига когато последно допусна 4 от Бърнли и така натрупа 51, а сезонът все още е далеч от приключен. "Остриетата" нямат победа в 9 кръга и се намират на 9 точки от спасението, което изглежда непостижима задача.

И в двата лагера има прекалено много контузени имена. При домакините това са Шоу, Маунт, Маласия, Марсиал, Линдельоф, Мартинез, Камбуала и потенциално Варан и Еванс, които са поставени под въпрос. 

Шефилд не може да разчита на 9 души - Лоу, Балдок, Норингтън-Дейвис, Башам, Еган, Брюстър, Дейвис, Джебисон и вероятно Джак Робинсън, който е под въпрос.

Шефилд допусна по най-малко 2 гола в 7 поредни кръга. Това е шанс Ман Юнайтед да възвърне малко увереност.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Шефилд Юнайтед 2:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Шефилд (Крис Уайлдър)
 
Гърбич
   
Холгейт
Ахмедходжич
Тръсти
Богъл
Хамер
Арбластер
Соуса
Озборн
МакБърни
Бренетон
Хьойлунд
Рашфорд
Бруно
Гарначо
Мейно
МакТоминей
Бисака
Далот
Магуайър
Касемиро
   
Онана
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Шефилд 2:0

  Сподели
152