Ман Юнайтед ще отстрани Ковънтри


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще отстрани Ковънтри

Ковънтри - Манчестър Юнайтед 
Стадион: Уембли 
Дата: 21.04.2024 г. 
Час: 17:30 ч. 

След като подпечатаха мястото си в полуфиналите на ФА Къп с драматична победа срещу Уулвс миналия месец, Ковънтри загуби три от петте си мача оттогава. Отборът на Марк Робинс обаче ще запази надеждата и вярата, че може да продължи забележителната си серия за купата, като премине през отбор като Манчестър Юнайтед, който не е печелил в четири мача поред.

Юнайтед се справи добре, като спечели точка в Борнемут миналия уикенд, след като направи равенство у дома срещу Ливърпул седмицата преди това.

Тези два отбора не са се срещали в нито едно състезание от септември 2007 г., и третия кръг на Купата на лигата. "Небесносините" спечелиха с 2-0 на "Олд Трафорд" тогава. Сега в състава им почти няма проблеми и контузени са Джейми Алън и Татсухиро Сакамото. При Тен Хаг под въпрос са Антони и МакТоминей, а контузии имат Шоу, Варан, Еванс, Линдельоф, Марсиал, Мартинез и Маласия.

Ман Юнайтед не показва най-добрата си форма напоследък, а и през целия сезон. В редки моменти тимът на Тен Хаг показва изключителна класа, и качеството в състава превъзхожда това при съперника на хартия. Ако Ковънтри нацели подходящ момент и липса на настроение в лагера на противника, което се случва сравнително често, то тогава ще има шанс да премине към исторически финал. В противен случай везните са в полза на "червените дяволи".

Прогноза: Ковънтри - Манчестър Юнайтед 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Онана
   
Камбуала
Магуайър
Далот
Бисака
Касемиро
Мейно
Гарначо
Бруно
Рашфорд
Хьойлунд
Симс
Райт
О'Харе
Шийф
Екълс
Торп
Бидуел
Евайк
Кичинг
Томас
   
Колинс
 
Ковънтри (Марк Робинс)

Обоснована прогноза: Ковънтри - Манчестър Юнайтед 1:2

  Сподели
186