Ман Сити ще премине през Челси за финал


И. Ангелов

Ман Сити ще премине през Челси за финал

Манчестър Сити - Челси 
Стадион: Уембли 
Дата: 20.04.2024 г. 
Час: 19:15 ч. 

Манчестър Сити ще се надява да преодолее емоционалното поражение от Реал Мадрид през седмицата в Шампионска лига, където тимът напусна най-комерсиалното състезание след дузпи, макар че надигра Реал през цялата среща, организира множество атаки, близо 20 корнера и не позволи на противника почти нищо, но излезе с празни ръце и без короната си, която спечели миналата година. Сега на масата е полуфинал във ФА Къп и отново тимът залага титлата си, която спечели последно.

Челси набира скорост в последно време, най-вече заради формата на Коул Палмър, който изравни нападателя на Сити Ерлинг Холанд по голове в последния кръг на Висшата лига. В подготовка за този мач "сините" вкараха 6 гола на Евертън в понеделник и ще са много по-свежи от съперника, изиграл 120 минути и дузпи през седмицата.

В лагера на Почетино обаче продължават множеството проблеми, докато здравето при Сити е перфектно и няма наказания. За Челси под въпрос са Енцо Фернандез, Аксел Дисаси, Стърлинг и Санчез. Контузени са Лавия, Фофана, Угочукву, Джеймс, Нкунку и Колуил.

Ман Сити не загуби в 8 поредни мача срещу Челси във всички турнири. Това ще направи "гражданите" фаворити въпреки неутралния терен и формата на противника.

Прогноза: Манчестър Сити - Челси 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Маурисио Почетино)
 
Петрович
   
Чалоба
Силва
Густо
Кукурела
Кайседо
Енцо
Палмър
Галахър
Мудрик
Джаксон
Холанд
Доку
Фоден
Брюйне
Силва
Родри
Гвардиол
Уокър
Диаш
Стоунс
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Челси 2:1

  Сподели
192