Ливърпул ще вземе победа от Фулъм на гости


И. Ангелов

Ливърпул ще вземе победа от Фулъм на гости

Фулъм - Ливърпул 
Стадион: Крейвън Котидж 
Дата: 21.04.2024 г. 
Час: 18:30 ч. 

След три поредни мача без победа Фулъм взе трите точки срещу Уест Хем последния уикенд. Андреас Перейра се показа в страхотна форма с две попадения. Така с 42 точки и на 12-ата позиция Марко Силва гарантира за втори пореден сезон, че ще остане в елита, с което целите на клуба изглеждат постигнати и с още време до края на сезона.

Ливърпул получи голям удар по шампионските си амбиции последно когато отстъпи на своя "Анфийлд" на Кристъл Палас. След това тимът не успя да обърне дефицит от 3 гола в Лига Европа и напусна срещу Аталанта на четвърт-финалите, и единственият шанс за злато този сезон остава Висшата лига, където след мача Клоп обяви, че ще хвърли всички усилия. Съдбата обаче не е в негови ръце ако лидерът Ман Сити не се препъне в последните 6 кръга.

В двата състава проблемите не са много, дори при домакините здравето е перфектно и няма никакви наказания. Клоп не може да разчита на Матип, Тиаго и Брадли. Завръщането на Александър-Арнолд наскоро е добрата новина. 

Фулъм направи 3 поредни равенства с Ливърпул у дома. "Червените" не загубиха в 12 от последните 13 мача между тези отбори. Очаква се реакция на играчите на Ливърпул и въпреки статистиката те да успеят да постигнат победа.

Прогноза: Фулъм - Ливърпул 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ливърпул (Юрген Клоп)
 
Алисон
   
Конате
Дайк
Арнолд
Робертсън
Собослай
Ендо
Алистър
Салах
Жота
Диаз
Муниз
Вилиан
Перейра
Айуоби
Лукич
Палиня
Робинсън
Кастан
Баси
Адарабиойо
   
Лено
 
Фулъм (Марко Силва)

Обоснована прогноза: Фулъм - Ливърпул 1:2

  Сподели
184