Анонс на 32-ри кръг от Висшата лига


И. Ангелов

Анонс на 32-ри кръг от Висшата лига

Евертън - Бърнли 
Стадион: Гудисън Парк 
Дата: 06.04.2024 г. 
Час: 17:00 ч. 

Евертън продължи да не постига победата във вече 13-ти пореден мач след като видяхме само 1:1 на "Сейнт Джеймсис Парк" с Нюкасъл последно. Все още тимът на Шон Дайш стои на 4 точки над опасната зона, като има и мач по-малко от клубовете наоколо.

Бърнли няма загуба в 4 поредни срещи в лигата след равенството с Уулвс у дома в последния кръг. В тима все още проблеми имат Колеошо, Редмънд, Рамзи, Бейер и Дакхил.

Евертън вкара по най-малко 2 гола в последните 4 мача срещу Бърнли във всички турнири. Бърнли няма победа в 12 от последните 13 кръга, а Евертън няма победа в 13 поред.

Гостите отбелязаха подобрение във формата, но победите все още липсват и от двете страни и равенството е най-вероятният изход.

Прогноза: Евертън - Бърнли 1:1

 

Фулъм - Нюкасъл Юнайтед 
Стадион: Крейвън Котидж
Дата: 06.04.2024 г. 
Час: 17:00 ч.

Фулъм изненадващо отстъпи с 3:1 на затруднения Нотингам Форест на "Сити Граунд" във вторник. Последните две домакинства преди това бяха спечелени и тимът ще трябва да търси увереност отново.

Нюкасъл поведе срещу Евертън и допусна равенство, но това също може да се приеме за геройство когато се погледнат проблемите с липсващи играчи в състава на Еди Хау - Тонали, Трипиър, Таргет, Ласелъс, Ливраменто, Алмирон, Ботман, Майли, Уилсън, Жоелинтон, Поуп.

Фулъм няма никакви проблеми в своя състав, поради което ще е в по-добрата позиция. Нюкасъл обаче спечели 5 поредни мача срещу Фулъм във всички турнири. В момента "Свраките" имат само 1 победа в последните 4 и затрудненията са видни.

Прогноза: Фулъм - Нюкасъл 1:1

 

Лутън - Борнемут
Стадион: Кениуърт Роуд
Дата: 06.04.2024 г.
Час: 17:00 ч. 

Лошата форма на Лутън очаквано продължи в последния кръг и загубата от Арсенал, но сега тимът има 11 поредни мача без да постигне победа. Победата на Нотингам в кръга означаваше, че тимът на Роб Едуардс отново попадна в зоната на изпадащите, на 3 точки под безопасността.

Борнемут взе 4 победи от последните си 5 мача, при 3 поред последно, след успеха с Кристъл Палас. Тимът на Андони Ираола губеше с 3:0 у дома срещу Лутън преди 3 седмици, но обърна до успех с 4:3 във второто полувреме.

Лутън има много проблеми с липсващи играчи - цял един отбор. Тимът допусна по най-малко 2 гола в 8 от последните 10 кръга.

Прогноза: Лутън - Борнемут 1:3

 

Уулвс - Уест Хем Юнайтед
Стадион: Молиню
Дата: 06.04.2024 г. 
Час: 17:00 ч.

Уулвс спечели само 1 от последните си 5 срещи насред всички състезания след като последно видяхме само равен срещу Бърнли. У дома обаче момчетата на Гари О'Нийл имат 3 победи в последните 4.

Уест Хем спечели комфортно срещата с "вълците" у дома, като видяхме 3:0 на "Лондон Стейдиъм". Дейвид Мойс няма победа в лигата от 4 кръга и понижи представянията, но момчетата му ще помнят цитираната победа над този противник. В състава на гостите почти няма и здравословни проблеми.

Ключовите Нето и Хи-Чан продължават да липсват при домакините, а под въпрос са Доусън и Белегарде. Така шансовете изглеждат в полза на гостите.

Прогноза: Уулвс - Уест Хем Юнайтед 0:1

 

Астън Вила - Брентфорд
Стадион: Вила Парк
Дата: 06.04.2024 г.
Час: 17:00 ч.

Надеждите на Астън Вила за финал в топ 4 бяха попарени от хетрика на Фил Фоден през седмицата и загубата с 4:1. Състезанието с Тотнъм за позицията обаче ще продължи до края след равенството на "шпорите" с Уест Хем последно. Вила спечели и срещата на гости на Брентфорд този сезон.

Брентфорд вече няма победа в 8 поредни кръга и това е учудващо след завръщането на почти всички ключови имена в отбора. Последно не видяхме голове в срещата с Брайтън в сряда. Липсата на победи може да доведе до битка за оцеляване в края на кампанията.

Извън последната победа на Вила над Брентфорд, двата тима постигнаха 5 равенства преди това поред. Формата на гостите обаче предполага победа за по-амбицирания състав.

Прогноза: Астън Вила - Брентфорд 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
176