Енрике: Играхме зряло


Н. Гавазов

Енрике: Играхме зряло

Старши -треньорът на ПСЖ Луис Енрике сподели емоциите си след 1/4-финалите в Шампионска лига, в които неговите футболисти победиха Барселона с 4:1 (общ резултат 6:4) и стигнаха до полуфиналите в този турнир.

"Започнахме мача блестящо, атакувахме, но Барселона ни вкара гол благодарение на зрелищната игра на Ямал. След това дойде изгонването, но мисля, че бяхме много добри през целия мач. Днес играхме зряло, видях готов отбор. Нашият отбор направи крачка напред по отношение на зрелостта“, заяви Енрике.

Припомняме, че в 12-ата минута резултатът в мача с ПСЖ откри крилото на Барселона Рафиня. В 29-ата минута защитникът на Барселона Араухо събори Баркол на границата на наказателното поле и получи директен червен картон за фаул от последна инстанция. В 40-ата минута крилото на ПСЖ Усман Дембеле изравни мача.

В 54-ата минута халфът на гостите Витиня изведе тима си напред. В 61-ата минута нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе затвърди предимството на тима си, реализирайки дузпа. В 89-ата минута Мбапе отбеляза дубъл.

  Сподели
81