Реал Мадрид ще събере 6 победи в групите


И. Ангелов

Реал Мадрид ще събере 6 победи в групите

Унион Берлин - Реал Мадрид
Стадион: Ан дер Алтер Фьорстерай
Дата: 12.12.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Реал Мадрид спечели и петте кръга на групите на Шампионска лига до тук, като в случая се изправя срещу последния във временното класиране, който има 2 точки. Реал води с 9 над Наполи и е непоклатим на върха, което може да е възможност големи играчи да получат почивка след като в Ла Лига през уикенда видяхме равен с Реал Бетис, който свали "белия балет" на второто място.

Юнион Берлин има шанс да достигне третото място ако спечели тук и Наполи се справи у дома с Брага. В състава на домакините здравословни проблеми почти няма след като под въпрос е Шералдо Бекер и само Данильо Доеки е с травма.

За Реал проблемите продължават с липсващите Куртоа, Милитао, Чуамени, Винисиус, Камавинга, Карвахал и Гюлер. Най-вероятно ключовият Белингам ще получи почивка след като няма смисъл да се рискува в среща без значение.

Домакините ще играят с най-доброто, с което разполагат и с надеждата да постигнат нещо в този мач. Дълбочината в лагера на гостите обаче е достатъчна за да видим шеста победа за испанския гранд.

Прогноза: Унион Берлин - Реал Мадрид 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Карло Анчелоти)
 
Кепа
   
Рудигер
Начо
Вазкес
Менди
Валверде
Себайос
Модрич
Диаз
Хоселу
Родриго
Бехренс
Госенс
Фоланд
Лайдуни
Кедира
Тусар
Русилон
Юранович
Нохе
Лайте
   
Рьоноу
 
Берлин (Ненад Биелица)

Обоснована прогноза: Берлин - Реал Мадрид 0:2

  Сподели
252