Аталанта няма да позволи чудо на Ливърпул


И. Ангелов

Аталанта няма да позволи чудо на Ливърпул

Аталанта - Ливърпул 
Стадион: Гевис Стейдиъм 
Дата: 18.04.2024 г. 
Час: 22:00 ч.

Аталанта шокира Ливърпул насред "Анфийлд" в първата среща от четвърт-финалите на Лига Европа когато смълча публиката с победа от 3:0. След това тимът направи само 2:2 срещу Хелас Верона в понеделник вечер, но това представяне бе по-добро от показаното от противника в тази двойка последно.

Ливърпул сякаш получи голям удар по самочувствието си след загубата от Аталанта, след като в следващата среща с Кристъл Палас тимът отново бе победен у дома за първи път в поредни срещи от 2017 г. Сакаш за седмица Юрген Клоп отпадна от всички значими състезания, макар шансовете за обрат и тук, и в лигата на Англия да са налице.

В двата състава здравословното състояние е сравнително добро. Колашинац и Скалвини са с проблеми при домакините, а двамата имат дефанзивна роля в отбора.

Клоп не може да разчита на Брадли, Матип и Тиаго. Коди Гакпо и Диого Жота се завърнаха последно в тима. Надеждите на феновете бяха с възстановяването на важни имена формата да се подобри, но станахме свидетели на точно обратното, макар причината за загубата от Палас да са редицата пропуски защото положения имаше.

Повторение на това представяне би могло да доведе и до много голове, но фаворит за продължаване, дори при загуба, в тази двойка ще е тимът на Аталанта. 

Прогноза: Аталанта - Ливърпул 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ливърпул (Юрген Клоп)
 
Алисон
   
Конате
Дайк
Арнолд
Робертсън
Джоунс
Ендо
Алистър
Салах
Жота
Диаз
Скамача
Кетелере
Купмайнерс
Руджери
Едерсон
Пасалич
Дзапакоста
Рон
Хиен
Джимсити
   
Мусо
 
Аталанта (Джан Пиеро Гасперини)

Обоснована прогноза: Аталанта - Ливърпул 1:3

  Сподели
341