Барса ще отстъпи на Реал Мадрид


И. Ангелов

Барса ще отстъпи на Реал Мадрид

Барселона - Реал Мадрид
Стадион: Камп Ноу
Дата: 28.10.2023 г.
Час: 17:15 ч.

Испанската Ла Лига предоставя любопитен старт на сезона и този кръг не прави изключение, след като ако Барселона спечели тук и Жирона надвие Селта, Жирона за втори път ще поведе класирането този сезон. Победа на Реал Мадрид обаче ще даде важно предимство на фаворита за титлата, който води с точка на каталунците в момента и е лидер.

В момента изглежда Реал Мадрид се намира в по-доброто състояние, включително здравословно. Откакто загуби Левандовски заради контузия Барса реализира много по-нисък коефициент на очаквани голове в срещите си, а освен него аут са Педри, Де Йонг, Рафиня, Коунде и Роберто.

При Реал само Куртоа и Милитао продължават да лекуват травми. Кроос и Чуамени получиха почивка за последния мач и ще са на линия, а в този тим очакваните голове се покачиха след завръщането на Винисиус.

Барселона няма загуба в 10 поредни кръга. Реал Мадрид не загуби в 12 от последните 13. Джуд Белингам изглежда решаващия фактор за Карло Анчелоти в този сезон, той води по голове в Ла Лига и в ШЛ, като несъмнено ще има какво да покаже в най-важния мач за феновете.

Прогноза: Барселона - Реал Мадрид 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Карло Анчелоти)
 
Кепа
   
Рудигер
Алаба
Карвахал
Камавинга
Валверде
Чуамени
Кроос
Белингам
Родриго
Винисиус
Феликс
Торес
Ямал
Гави
Ромеу
Гюндоган
Балде
Кансело
Араухо
Мартинез
   
Щеген
 
Барселона (Шави)

Обоснована прогноза: Барселона - Реал Мадрид 1:2

  Сподели
416