Анонс на 7-ми кръг на Бундеслигата


Н. Атанасов

Анонс на 7-ми кръг на Бундеслигата

Борусия Мьонхенгладбах – Майнц 05
Дата: 06.10.2023 г.
Час: 21:30

Борусия Мьонхнегладбах записа първа победа за сезона. В предишния кръг "жребчетата“ сразиха с 3:1 като гости Бохум. Така играчите на Херардо Сеоане се отлепиха от крайните позиции и вече вестфалци са 13-ти и са с 5 пункта. Вьобер и Янтшке са аут.

Трудните дни за Майнц 05 продължават и в предишния кръг "червените“ инкасираха четвърта последователна загуба и общо пета до момента. Хората на Бо Свенсон са без победа до момента и заемат последното 18-то място, като са едва с 1 точка. В лазарета на гостите продължават да са Буркард, Ханхе-Олсен, Мвене, Лейч, Вайпер и Видмер.

Прогноза: Борусия Мьонхенгладбах - Майнц 05 2:0


Аугсбург – Дармщад
Дата: 07.10.2023 г.
Час: 16:30

Аугсбург продължи с колебливите изяви далеч от дома, като в предишния кръг баварците допуснаха трета загуба на сметката си. Този път възпитаниците на Енрико Маасен отстъпиха с 0:2 от Фрайбург. Аугсбург е 14-ти и е с 5 точки. Енгелс е наказан, а с травми за домакините са Фрамбергер, Окугава, Оксфорд и Танганга.

Новакът Дармщад прекъсна серията от шест поредни мача без победа и преди седмица "лилиите“ записаха първи успех за кампанията, надигравайки с 4:2 у дома Вердер. Дармщад има 4 точки и се измъкна от опасната зона, като в момента е на 15-то място в подреждането. Карич е аут.

Прогноза: Аугсбург - Дармщад 3:1


Борусия Дортмунд – Унион Берлин
Дата: 07.10.2023 г.
Час: 16:30

Амбициозният тим на Борусия Дортмунд записа трета поредна победа и общо четвърта до момента. В предишния кръг "жълто-черните“ надиграха с 3:1 като гости коравия Хофенхайм. BVB е с 14 точки, като е на 4-то място, и е с два пункта по-малко от лидера Байер Леверкузен. Бенсебаини е наказан, а Мюние е контузен.

Колебливите изяви за Унион Берлин продължиха и преди седмица столичани инкасираха четвърта поредна загуба. Този път "железните“ отстъпиха изненадващо на гости на дебютанта Хайденхайм с 0:1. Поражението остави играчите на Урс Фишер с 6 точки, а Унион е 11-ти. Дел, Кедира, Кнохе и Шафер пропускат предстоящия двубой.

Прогноза: Борусия Дортмунд - Унион Берлин 2:1


РБ Лайпциг – Бохум
Дата: 07.10.2023 г.
Час: 16:30

РБ Лайпциг не успя да запише пета поредна победа, тъй като пропиля преднина от два гола при домакинството си на шампиона Байерн Мюнхен, а срещата завърши при резултат 2:2. "Червените бикове“ са с 13 точки и в момента заемат 5-та позиция в таблицата. Бишиабу, Олмо, Хенрихс и Орбан все още не са възстановени от контузии, които лекуват.

Бохум продължава да е един от трите отбора в Бундеслигата, които нямат победа след първите шест кръга на кампанията. Преди седмица "сините“ допуснаха втора поредна загуба, като отстъпиха с 1:3 у дома от Борусия Мьонхенгладбах. Рурци са 16-ти и са с 3 точки. Беро е аут за гостите.

Прогноза: РБ Лайпциг - Бохум 5:0


Щутгарт – Волфсбург
Дата: 07.10.2023 г.
Час: 16:30

Силната форма на Щутгарт продължи и в предишния кръг, когато "швабите“ постигнаха четвърта поредна победа и общо пета до момента. Този път южняците сразиха с 2:0 като гости Кьолн. Така отборът от едноименния град продължи да се изкачва нагоре в таблицата и вече е 2-ри, с актив от 15 пункта, само на точка зад лидера Байер Леверкузен. Йонг и Нартей са контузени за домакините.

Волфсбург продължава да е безупречен домакин, след като в предишния кръг "вълците“ записаха трети последователен успех пред собствена публика и общо четвърти до момента. Възпитаниците на Нико Ковач се справиха с Айнтрахт за крайното 2:0. Волфсбург има 12 точки и е 7-ми в подреждането. Фишер, Ланге и Нмеча са с травми.

Прогноза: Щутгарт - Волфсбург 2:2


Вердер Бремен – Хофенхайм
Дата: 07.10.2023 г.
Час: 19:30

Вердер инкасира трета загуба като гост и общо четвърта до момента. В предишния кръг "бременските музиканти“ отстъпиха с 2:4 на гости на новака Дармщад. Поражението остави северняците с 6 точки, като играчите на Оле Вернер са 12-ти. Агу продължава да е извън сметките на Вердер.

Серията от четири поредни победи за Хофенхайм приключи в предишния кръг, когато "сините“ отстъпиха с 1:3 у дома от гранда Борусия Дортмунд. В момента играчите на Пелегрино Матарацо са с 12 точки и са 6-ти в колоната. Гайгер и Джон са аут.

Прогноза: Вердер Бремен - Хофенхайм 1:2


Байер Леверкузен – Кьолн
Дата: 08.10.2023 г.
Час: 16:30

Байер Леверкузен продължава да впечатлява и преди седмица "аспирините“ записаха втора поредна победа и общо пета до момента. Този път играчите на Чаби Алонсо се наложиха без проблеми над последния Майнц 05 с 3:0. Освен това, Байер Леверкузен няма и загуба до момента и заслужено е еднолично на 1-ото място в класирането, с актив от 16 точки. Шик, Артур, Фосу-Менса и Аурир са аут.

На срещуположния полюс е ситуацията при Кьолн. "Козлите“ започнаха по ужасен начин кампанията след първите шест кръга все още нямат победа, като са инкасирали пет загуби и едно равенство. В последния си мач от първенството тимът от Карнавалния град отстъпи с 0:2 от Щутгарт, за да допусне трето последователно поражение. В момента Кьолн е на предпоследното 17-то място и е с 1 точка. Дайтц, Катербах, Шмитц, Тилман и Ут са контузени.

Прогноза: Байер Леверкузен - Кьолн 3:0


Айнтрахт Франкфурт – Хайденхайм
Дата: 08.10.2023 г.
Час: 20:30

След четири поредни равенства неубедителният до момента отбор на Айнтрахт допусна първа загуба. Това се случи на гости на Волфсбург за крайното 0:2, а след този двубой "орлите“ остават със 7 точки и са 9-ти в подреждането. Гьотце е наказан, а Луне, Роде и Симони са контузени.

Дебютантът в Бундеслигата Хайнденхайм записа втори успех за сезона, като и този път победата дойде у дома. В предишния кръг отборът от едноименния град се наложи с 1:0 над амбициозния Унион Берлин. Хайденхайм е 10-ти и има 7 точки. Буш и Кенай са с травми.

Прогноза: Айнтрахт Франкфурт - Хайденхайм 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
358