Бент: Кажете ми, какво Енцо прави добре?


Н. Гавазов

Бент: Кажете ми, какво Енцо прави добре?

Бившият английски нападател Дарън Бент заяви, че не разбира какво може да направи полузащитникът на Челси Енцо Фернандес за своя отбор.

Във вторник Енцо и неговите съотборници от Челси претърпяха съкрушителна загуба с 5:0 от Арсенал във Висшата лига.

След като гледаше дербито на Емирейтс, Бент все още не можеше да разбере защо "сините" платиха на Бенфика £106 милиона през януари 2023 г.

"Челси изглежда беззъб в момента. Някои от мачовете на техния отбор...

Що се отнася до тези £100+ милиона Енцо Фернандес, някой трябва да ми каже защо е добър. Знам, че ще кажат: "Той спечели Световната купа".

Но кажете ми какво прави добре? Защото той не е дефанзивен играч – няма представа какво се случва зад него по отношение на защитните действия.

Той не е човек, който асистира или създава възможности за своите съотборници, той чете играта ужасно и дори взема ужасни решения за подавания.

Когато някой му подаде топката срещу Арсенал, той започна да прави това глупаво търкаляне на топката с шиповете си напред-назад. Малко е глупаво, когато отборът ти губи с 4:0.

И в този момент всички фенове на Арсенал крещяха "Ой!“. Те го аплодираха и топката се върна при него и той го направи отново. Нелепо“, заяви Бент пред talkSPORT.

  Сподели
109