Предлагат без пари на ЦСКА играч за 1 млн. евро


.

Предлагат без пари на ЦСКА играч за 1 млн. евро

Футболист на стойност един милион евро е предложен от немски мениджъри на ЦСКА. Швейцарецът с италиански паспорт Фабрицио Дзамбрела може да бъде изпробван и взет без пари от "червените", след като договорът му с италианския Бреша е изтекъл през май. Според сайта за оценка на играчи "Трансфермаркт" офанзивният халф струва 1 млн. евро.

23-годишният Дзамбрела е юноша на Сервет, където играе 44 мача и има 13 гола. След това изкарва 5 сезона в Бреша със 116 двубоя и 4 попадения. Дебютира едва 18-годишен и изиграва 15 двубоя в Серия "А" през 2004-а. Дзамбрела е играл на европейско до 19 г. и на световното до 21 г. през 2005-а за Швейцария.

Контузия спира преди година развитието на сочения за голям талант. А точно тогава елитният Наполи е дал оферта за него. Селекционерът на "часовникарите" Отмар Хитцфелд е обявил, че халфът влиза в проекта Мондиал 2010.

От ЦСКА ще проверяват какво е здравословното състояние на Дзамбрела. Твърди се, че интерес към халфа има носителят на Купата на УЕФА Шахтьор Донецк, но футболистът искал да играе в тим, където по-лесно ще е титуляр.


АСЕН ТЕРЗИЙСКИ

  Сподели
114