Турицов готов за мача с Ботев Пловдив


FUTBOL-TV

Турицов готов за мача с Ботев Пловдив

Десният краен защитник Иван Турицов ще се завърне в титулярния състав на ЦСКА за предстоящото домакинство на Ботев Пловдив в неделя, твърди "Тема Спорт". Той не взе участие в последните два мача, след като получи контузия при победата с 1:0 над Арда в турнира за Купата на България. Той имаше проблеми с аддукторите, които не му позволиха да играе срещу Берое и ФК ЦСКА 1948.

Бранителят обаче вече тренира на пълни обороти и ще бъде готов за игра за мача през уикенда. Той ще замени на поста привлечения през зимата от Арда Мартин Стойчев, тъй като характеристиките му в дефанзивен план ще бъдат от по-голяма полза срещу "канарчетата".

Турицов е и единственият национал в състава на ЦСКА, стана ясно от публикуваният вчера списък с повиквателни от селекционера на България Илиан Илиев. "Червените" ще имат трима представители при младежите - Стойчев, Християн Петров и Станислав Шопов.

Вече пък стана ясно, че двубоят с Ботев почти сигурно пропуска Тобиас Хайнц, който има контузия в глезена от мача с ЦСКА 1948. В състава има и двама футболисти, застрашени от наказание - Тибо Вион и Амос Юга, които имат по 8 жълти картона.

  Сподели
82