Дончич: Честита победа на Славия - напълно заслужена!


FUTBOL-TV

Дончич: Честита победа на Славия - напълно заслужена!

Предводителят на Локомотив София – Данило Дончич, призна, че загубата на концентрация е лишила тима му да вземе някакви точки от столичното дерби със Славия. Сърбинът призна, че "железничарите“ не са играли добре срещу "белите“, но тимът е могъл да вземе победата, след като водеше до почивката с 1:0. В крайна сметка Славия взе успеха след обрат с 2:1.

"Честита победа на Славия – напълно заслужена. Ние днес играхме много слабо. Въпреки това, водихме на почивката. Не очаквахме така бързо да получим първия гол веднага след паузата. Концентрацията не беше на ниво, имахме друга тактика. Искахме на контраатаки да затворим мача с още един гол. Този им гол обърка сметките и Славия вкара втори от груба наша грешка. Заслужено победиха“, започна Дончич.

"Напрежението не се отразява, имаме добър колектив. Тренираме здраво и редовно. Мисля, че просто има странични неща, които не би трябвало да влияят на никой от нас. Продължаваме със следващите мачове, тъй като сега беше един лош. Дано в бъдеще се обърнат нещата. Ние сме отбор, който може да вземе точки от всеки. Това показахме и есента и се надявам в следващия мач да покажем добра игра в Разград“, завърши Данило Дончич в ефира на Диема.

  Сподели
86