ЦСКА ще продължи с победната си серия и срещу Локо София


FUTBOL-TV

ЦСКА ще продължи с победната си серия и срещу Локо София

ЦСКА - Локомотив София
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 28.09.2023 г.
Час: 20:30


ЦСКА приема Локо София на "Армията" с столично дерби, което е програмата на междинния 11-ти кръг от родния шампионат. "Червените" са в добра серия и гледат все по-нагоре в класирането. Хората на Нестор Ел Маестро влизат като фаворити в този мач и прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак 1.

Един от основните футболисти на ЦСКА Марселино Кареасо ще бъде на разположение на треньора Нестор Ел Маестро за домакинството на Локомотив София в четвъртък. Атакуващият футболист напусна терена с травма при победата с 2:1 над Ботев Пловдив в петък, но вече е напълно възстановен и взе пълноценно участие във вчерашната тренировка на тима.

Срещата със столичните “железничари" ще бъде пропусната от защитника Браян Кордоба, който също се контузи на “Колежа". Той бе заменен още преди почивката, когато се хвана за левия адуктор и се наложи да бъде изнасян на носилка. В доста любопитен, но и неприятен за футболиста момент тя беше изпусната от хората, които я носеха, а това доведе до допълнителна болка за Кордоба.

На “Армията" ще направят всичко възможно да вдигнат колумбиеца за мача с Локомотив Пловдив в понеделник, но не е изключено той да пропусне както визитата на “Лаута", така и вечното дерби с Левски на 8 октомври. В негово отсъствие Нестор Ел Маестро ще избира между Мено Кох и Енес Махмутович за партньор на Християн Петров в центъра на защитата. Нидерландецът е с по-големи шансове, въпреки че се представя кошмарно в почти всички мачове, в които играе. Дори срещу Ботев Пловдив, когато се появи като резерва - бе с основна вина за попадението на "канарчетата", с което те се върнаха в мача и направиха мача на ЦСКА труден в последните няколко минути.

Иначе може да се отбележи, че Нестор Ел Маестро лично се запозна със силните и слабите страни на Локомотив София. Треньорът на ЦСКА пристигна на стадиона в квартал "Надежда", за да гледа на живо загубата на "железничарите" от Лудогорец преди броени дни.

В състава на Локо София не се очакват много промени в състава в сравнение със загубата от Лудогорец. Новият треньор на столичното Локо - Данило Дончич остана доволен от играта на неговия отбор в мача. Припомняме, че "железничарите" поведоха на Лудогорец, но след почивката се стигна до обръщалка. Все пак, трябва да се отбележи завръщането в игра на звездата на тима Карлос Франса, който бе наказан за двубоя с разградчани, но вече е на разположение на треньорския щаб.

"Много съм доволен от момчетата, които играха много добре до 60-ата минута. До първия гол на Лудогорец контролирахме атаката на Лудогорец. Вярвам, че тръгваме нагоре. Има добра атмосфера в съблекалнята и се вижда прогрес. Ако бяхме взели точка, щеше да е идеално. Сега играем друг тежък мач срещу още един голям отбор от България, претендент за титлата. Ако повторим играта от днес, се надявам, че можем да изненадаме ЦСКА", каза Дончич.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЛОКОМОТИВ СОФИЯ 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
274