Пробвайте знак Х за Берое - ЦСКА


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Берое - ЦСКА

Берое - ЦСКА
Стадион: "Берое", Стара Загора
Дата: 02.09.2023 г.
Час: 21:15


ЦСКА гостува на Берое на стадиона в Стара Загора в среща от предстоящия кръг на родния шампионат. "Армейците" обаче не започнаха добре сезона и в момента не се намират в най-добра форма. "Латино Берое" от своя страна редува доста силни с посредствени мачове, като от особено значение за предстоящия двубой е именно представянето на интернационалния тим от Стара Загора. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро е отписал Иван Турицов. Българският национал, който започна от резервната скамейка в предишните 4 двубоя на "червените“ – срещу Славия, Лудогорец, Ботев Враца и Черно море, като в последните два изобщо не се появи на терена. Най-вероятно няма да вземе участие и в следващия мач срещу Берое.

Има голям вариант Турицов да бъде продаден до края на трансферния прозорец. Доскорошният капитан на столичани загуби статута си на основна фигура в състава, след като лентата му бе отнета и влезе в конфликт с фенове. Това стана след първия мач със Сепси, загубен с 0:2 на "Българска армия“. Интерес към Турицов има от клубове от Турция, Австрия и Русия, но конкретна оферта все още няма. Преди година 24-годишният бранител бе пред трансфер в Швейцария, но до сделка не се стигна.

Нестор Ел Маестро ползва като десен бек Тибо Вион. На тази позиция той разполага и с Асен Дончев, който започна като титуляр при гостуването на Хебър и домакинството на Славия, но все още не е готов за основен състезател. Почти сигурно е, че "червените“ ще привлекат нови попълнения в следващите дни, като подсилване с краен защитник е приоритет.

Сръбският треньор няма желание да ротира състава и като цяло използва сходна 11-ка в мачовете, което го прави лесно предвидим. Така се очаква да бъде и в Стара Загора. Ел Маестро на този етап продължава да има кредит на доверие, като не е изключено при нов негативен резултат да се стигне до неговото уволнение. Като цяло, Ел Маестро се харесва на собствениците, които смятат, че паузата за националните отбори ще е идеален момент за треньора да проведе лека подготовка с отбора.

В дните преди мача Берое се подсили с поредно ново попълнение. С тима официално подписа нападателят Гонсало Исса. За последно той е играл в испанския Лорка, а нападателят бе желан и от доскорошният представител на Ла Лига - Елче. Исса вече се включи в подготовката на тима и тренира с новите си съотборници. Почти сигурно документите му ще са готови за мача и ще попадне в групата. Дори това да стане, то той ще остане на пейката, но може да се появи в игра след почивката.

В състава на Берое се очакват няколко промени. Треньорското ръководство не остана доволно от представянето на тима в последния мач срещу Лудогорец (загуба с 0:5). Вероятно Васил Василен и Дамян Йорданов ще седнат на пейката, а тимът ще придобие по-интернационален вид. Не е изключено тимът да започне без нито един българин.

 

ПРОГНОЗА: БЕРОЕ - ЦСКА 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
459