Оуен: Страхувам се, че Ливърпул може да има спад при Слот


Н. Гавазов

Оуен: Страхувам се, че Ливърпул може да има спад при Слот

Бившият нападател на Ливърпул Майкъл Оуен говори за назначаването на Арне Слот за мениджър на мърсисайдци.

"Страхувам ли се, че може да има спад при Слот? Страхувам се, че е възможно, но се надявам да не се случи. До началото на сезона всички ще бъдат изпълнени с оптимизъм: нов треньор, нов стил на игра, един-двама нови играчи - няма да има големи промени. Не мисля, че Слот представя игра, която е много различна от това, което Ливърпул играе сега.

Но, разбира се, всеки фен на Ливърпул ще бъде нервен, гледайки какво се случи с Манчестър Юнайтед и Арсенал, и Челси, дори ако сините не са имали такава последователност в дълги периоди. След като един отбор започне да запада, е трудно да се върне на предишното ниво. Сега всичко опира до детайлите, за да се борите за титлата трябва да сте абсолютно страхотен отбор.

Висшата лига сега има най-високите стандарти в историята, буквално няма място за грешка. Те ще бъдат нервни. Ще остане ли Ливърпул сила или ерата им на величие приключи? Ще отнеме ли време, за да се върнат на върха? Ще видим“, цитира Gambling Zone думите на Оуен.

Слот ще води Ливърпул след края на сезон 2023/2024. Настоящият старши треньор Юрген Клоп по-рано обяви, че напуска клуба.

  Сподели
190