Скаути на Нюкасъл следят Галахър


И. Ангелов

Скаути на Нюкасъл следят Галахър

The ​​Chronicle съобщава, че Нюкасъл е изпратил скаути да наблюдават Конър Галахър в действие преди евентуално лятно закупуване. Галахър е изправен пред несигурно бъдеще в Челси, тъй като договорът му изтича през 2025 г. и все още не е удължил срока. Има спекулации, че "сините" може да се опитат да спечелят от Галахър през летния трансферен прозорец в опит да избегнат нарушаването на правилата за финансов феърплей. Като възпитаник на академията, Галахър може да осигури значителна печалба, ако бъде продаден през лятото.

Нюкасъл се явява като потенциален кандидат за Галахър, след като "свраките" изпратиха скаут да наблюдава английския национал в действие по време на скорошната победа на Челси с 4:3 над Манчестър Юнайтед, според The ​​Chronicle. Тимът на Еди Хау в момента финализира плановете си за трансфер и може да направи ход за Галахър, който се очаква да струва около £40 милиона (€46m/$49m).

Галахър сподели за ангажимента си към клуба през ноември в интервю за The Telegraph и даде да се разбере, че се надява да остане: "Сигурен съм, че [договорът ми] ще бъде уреден, всички знаят, че Челси е моят клуб и аз обичам да играя за тях."

Галахър и Челси се завръщат в игра в събота, когато се изправят срещу Ман Сити в полуфиналите на ФА Къп на стадион "Уембли". Победителите ще играят на финала с Ковънтри Сити или Манчестър Юнайтед.

  Сподели
99