Клоп: Сега ще хвърлим всичко във Висшата лига


Н. Гавазов

Клоп: Сега ще хвърлим всичко във Висшата лига

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обеща да "хвърли всичко" във Висшата лига, след като отпадна от Лига Европа.

Ливърпул спечели с 1:0 на гости на Аталанта в последния си европейски мач под ръководството на Клоп, но това не бе достатъчно, за да компенсира пасива от три гола от първия четвъртфинален мач в Лига Европа.

Клоп обаче е доволен от показаното представяне и факта, че Ливърпул се възстанови от две поредни домакински загуби. Сега всички мисли на Юрген са свързани с последните шест мача във Висшата лига.

"Беше ясно, че си поставихме огромно предизвикателство. Наистина се насладих на мача тази вечер по отношение на желанието и енергията, които момчетата показаха. Беше невероятно от тяхна страна.

Беше много труден мач и бяхме твърде прибързани на моменти. Ако Трент Александър-Арнолд бе по-добре физически, той щеше да остане на терена по-дълго, но е лудост, че той изобщо игра! В крайна сметка той остана без гориво.

Спечелихме мача и това е реакцията, която искахме да покажем. Бе трудно и го знаехме предварително, но съперникът ни на 100 процента заслужаваше да продължи напред.

Трябва да се съсредоточим върху лигата и това е, което ще направим сега. Спечелихме този мач, така че се върнахме на правия път.

Мачът ми даде смесени емоции. Отпаднахме, но бях доволен от играта. Бихме искали да сме в Дъблин (на финала), но не бе писано да бъде. Сега ни остава едно състезание и ще хвърлим цялата си сила в това", заяви Клоп пред TNT Sports.

  Сподели
150