Ман Юнайтед ще успее в Брентфорд


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще успее в Брентфорд

Брентфорд - Манчестър Юнайтед
Стадион: Брентфорд Къмюнити Стейдиъм
Дата: 14.12.2021 г.
Час: 21:30 ч.

Брентфорд спечели втори пореден кръг във Висшата лига срещу Уотфорд в петък вечер, като късно у дома постигна 2:1. 3 от 5-те победи за сезона на тима дойдоха пред собствена публика, и сега задачата е продължаване на тази добра статистика срещу Манчестър Юнайтед, който претърпява промени.

Юнайтед също спечели два поредни кръга след идването на Ралф Рангник, и за първи път от дълго време запази и 2 сухи мрежи. Последната победа над Норич Сити бе изстрадана и герой за тима бе Давид де Хеа с безброй спасявания на големи положения. Юнайтед има един от най-добрите рекорди на гости и в края на този мач може да достигне до 6-та поредна среща без загуба след напускането на Оле Гунар Солскяер.

Откъм състави, и в двата тима има проблеми. При домакините Итън Пинок и Иван Тоней страдат от коронавирус. Серхи Канос е на линия след наказание, а контузени остават Занка, Айер, Рая, Фосу-Хенри, Дасилва и Женвие.

При Юнайтед Люк Шоу може да се завърне на левия бек вместо наложилия се Телес при Рангник. Контузени тук остават Погба и Марсиал, който обяви, че иска да напусне през януари. Варан и Кавани приближават завръщането си в игра, а под въпрос са Матич, Мата и Уан-Бисака. Виктор Линдельоф напусна последната среща с болки в гърдите и състоянието му е неясно. Клубът обяви, че има няколко случая на коронавирус, но не разкри имената на болните.

Манчестър Юнайтед не загуби в 32 от последните 34 мача на гости в лигата. Последните си 3 мача Юнайтед спечели с 1 гол разлика.

Прогноза: Брентфорд - Манчестър Юнайтед 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Ралф Рангник)
 
Хеа
   
Варан
Магуайър
Далот
Шоу
МакТоминей
Фред
Санчо
Бруно
Роналдо
Рашфорд
Канос
Мбеумо
Хенри
Баптисте
Норгард
Ониека
Роерслев
Жанелт
Янсон
Гууд
   
Фернандез
 
Брентфорд (Томас Франк)

Обоснована прогноза: Брентфорд - Манчестър Юнайтед 0:1

  Сподели
593