Норич ще отстъпи на свеж Ман Юнайтед


И. Ангелов

Норич ще отстъпи на свеж Ман Юнайтед

Норич Сити - Манчестър Юнайтед
Стадион: Кероу Роуд
Дата: 11.12.2021 г.
Час: 19:30 ч.

Дийн Смит вече победи Манчестър Юнайтед по-рано през сезона, но тогава го направи с Астън Вила преди уволнението си и сега ще търси повторение на постигнатото, вероятно залагайки на системата с петима в защита.

Ралф Рангник с пристигането си промени схемата на игра на Манчестър Юнайтед към 4-2-2-2 срещу Кристъл Палас и така тимът му изглеждаше много по-добре в защитен план. Сега времето тимът да премине към новите му методи е повече и след срещата в Шампионска лига през седмицата, макар там да не се заложи на титулярни имена.

В двата състава има някои проблеми, като при домакините контузени са Кристоф Зимерман и Милот Рашика. Защитникът Брендън Уилямс не може да играе срещу собствения си отбор, а Матиас Норман е под въпрос.

При Рангник продължават да липсват Пол Погба, Антони Марсиал и Арън Уан-Бисака, който получи травма през седмицата. Варан и Кавани тренират с тима и може да се появят в игра.

Манчестър Юнайтед не загуби 31 от последните си 33 мача като гост. Норич няма победа в 23 от последните 25 мача в лигата. Юнайтед ще има шанс да затвърди играта и повиши увереността си срещу последния в класирането.

Прогноза: Норич Сити - Манчестър Юнайтед 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Ралф Рангник)
 
Хеа
   
Варан
Магуайър
Далот
Шоу
МакТоминей
Фред
Санчо
Бруно
Роналдо
Рашфорд
Кантуел
Пуки
Джианулис
Норман
Гилмор
МакЛийн
Арънс
Кабак
Гибсън
Ханли
   
Крул
 
Норич (Дийн Смит)

Обоснована прогноза: Норич - Манчестър Юнайтед 0:2

  Сподели
627