Фиго: Интер ще отстрани без проблеми Челси


.

Фиго: Интер ще отстрани без проблеми Челси

Луиш Фиго е уверен, че Интер има предимство пред Челси в предстоящия осминафинален двубой от Шампионската лига между двата отбора. Португалецът, който след завършване на кариерата си на футболист остана да работи в Интер заедно със сънародника си и треньор на "нерадзурите" Жозе Моуриньо, смята, че именно Моуриньо знае как да победи бившият си отбор.

Както е известно, Специалния ще излезе срещу бившия си клуб първо на „Сан Сиро" на 24 февруари другата година, а срещата реванш е в Лондон на 16 март. Луиш Фиго е сигурен, че италианския отбор няма да има никакви проблеми срещу английския си съперник и ще продължи без проблеми на четвъртфиналите.

„В тази фаза на турнира няма слаби отбори, но Интер може да победи всеки тим", заяви Фиго пред Sky Sport Italia.

„Челси наистина е много силен отбор, но също така и фактът, че Жозе ги познава много добре от работата си там, ще ни помогне много. В това се крие именно нашето предимство. Ние уважаваме много Челси, но в мача с тях ще играем за място на четвъртфиналите", продължава португалецът.

„Мач с мач не си приличат. Интер разполага с качествени футболисти, които доминират в Серия А. Надявам се, че ще успеем да пренесем успехите си и в Европа", завърши Фиго.


НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
168