Тер Щеген: Червеният картон се отрази на мача


Н. Гавазов

Тер Щеген: Червеният картон се отрази на мача

Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Щеген коментира отпадането от Шампионска лига.

"Останаха лошите чувства. Сега не е моментът да мислим за Ел Класико, което е в неделя. Трябва да си починем и да презаредим батериите си, за да сме отново добре и психически да се съсредоточим върху това, което трябва да направим. Имаме нужда от почивка. Всеки по свой начин го боли, защото имахме усещането, че може да се класираме на полуфинала“, сподели Тер Щеген.

"Бяхме близо, но в крайна сметка резултатът казва обратното и не може да го отречем, но имахме важни шансове дори и с 10 човека, когато останахме, но не успяхме да се възползваме от тях.

Ще заредим батериите си и ще се концентрираме върху това, което трябва да направим до края на сезона. Ще се опитаме да завържем интригата в Ла Лига и да направим възможно най-трудна задачата за Реал Мадрид. Надявам се, че след неделя тяхното предимство ще бъде по-малко.“

Очевидно е, че червеният картон се отрази на мача, защото когато останахме с 10 човека на терена, мачът беше друг. Имахме всичко в наша полза, но те изравниха в 40-ата минута със страхотен гол. Със сигурност щеше да е различно, ако бяхме отишли на почивката с аванс от два гола, но в крайна сметка при резултат 3:1 трябваше да се отворим“, допълни Тер Щеген.

  Сподели
99