ПСЖ с победа над Байерн в Германия (видео)


И. Ангелов

ПСЖ с победа над Байерн в Германия (видео)

Байерн Мюнхен прие Пари Сен-Жермен в първата среща между двата тима от четвърт-финалите на Шампионска лига. Днес на "Алианц Арена" гостите спечелиха със зрелищно 3:2 срещата, като ще имат 3 гола на чужд терен преди приемането на баварците във Франция.

Само 3 минути бяха нужни на Килиан Мбапе днес да открие резултата. Неймар напредна тук през защитата и намери французина от дясно за удар през Нойер и 1:0. Последва голяма възможност пред Мюлер да изравни, а в 12-ата минута гол на Дракслер бе отменен поради засада на асистента му Мбапе.

В 28-ата минута Неймар се прояви отново като с фалцово подаване с ляв крак намери Маркиньос за 2:0. Капитанът на ПСЖ обаче бе заменен малко след това от Андер Ерера поради травма.

В 37-ата минута Байерн върна гол чрез Чупо-Мотинг, който се извиси над Данило при подаване от крилото на Павар за 2:1. В 42-ата минута втори играч напусна контузен и Боатенг се появи на мястото на Зюле. На почивката Бакер замени Диало на левия бек на гостите.

В 60-ата минута Томас Мюлер изравни за 2:2 след перфектно подаване от Кимих от статично положение на главата на нападателя. Само 8 минути след това обаче Мбапе реши срещата когато бе изведен от Ди Мария от ляво при контра, и с десен крак матира Нойер за 3:2.

До края Алаба бе близо до изравнителен гол, а Мюлер претендираше за дузпа в 89-ата минута когато подаването му бе блокирано от краката и след това ръцете на Ерера.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
348