Англия няма да победи в Унгария


И. Ангелов

Англия няма да победи в Унгария

Унгария - Англия
Стадион: Пушкаш Арена
Дата: 02.09.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Унгария не успя да излезе от групата на смъртта в Евро 2020, но тимът впечатли с представянето си срещу някои от фаворитите за спечелване на състезанието. Домакините започнаха със загуба от Португалия, но задържаха Франция и Германия до равенства.

Англия ще изиграе първи официален мач след трагичната загуба на дузпи срещу Италия на финала на Евро 2020. Гарет Саутгейт ще се надява неговите момчета да са оставили случая в миналото, но от показаната игра в началото на сезона на играчи като Сака, Санчо и Рашфорд е видно, че те не блестят с увереност.

Откъм състави, при домакините Адам Наги пропуска с натрупани картони. Лоик Него е под карантина. Англия няма да разчита на контузен Доминик Калвърт-Люин, като Мингс и Санчо са под въпрос. Джон Стоунс не е играл за Ман Сити този сезон и вероятно не е във форма все още. Това важи и за Трипиър от Атлетико Мадрид.

Англия няма загуба в 19 от последните 21 мача за световна купа. Унгария вкара поне по 3 гола в последните си 3 квалификационни срещи. Англия отстъпва на тази статистика с по най-малко 2 гола в последните 3.

Прогноза: Унгария - Англия 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Англия (Гарет Саутгейт)
 
Пикфорд
   
Мингс
Магуайър
Уокър
Шоу
Филипс
Райс
Маунт
Стърлинг
Кейн
Грелиш
Салай
Шалай
Собослай
Фиола
Клайнхайслер
Шафер
Ловренсикс
Шалай
Орбан
Ботка
   
Гулакси
 
Унгария (Марко Роси)

Обоснована прогноза: Унгария - Англия 2:2

  Сподели
337