Моуриньо: Под натиск е Ибра, не Ето'о


.

Моуриньо: Под натиск е Ибра, не Ето'о

Жозе Моуриньо разсъждава пред Eurosport Italia по темата за размяната на Златан Ибрахимович и Ето'о между Интер и Барселона, и смята, че победител в цялата история на сделката е отборът начело на който е той. Размяната на двамата футболисти получи широк резон в обществото и станаха ясни най-малките подробности от нея и най-вече доплатените почти 50 милиона от каталунците. След утихване на страстите, вниманието на публиката бе удостоено с неизменните въпроси: как ще се впише камерунецът на новото място и какви са очакванията от него.

"Вие искате да кажете, че след заминаването на Ибрахимович на плещите на Ето'о ще легне огромна отговорност? Ако тръгнем да сравняваме кариерата на двамата футболисти, то в голяма степен тази отговорност лежи на Ибрахимович" дава Моуриньо мнение по темата пред Eurosport Italia.

"Сегашната ситуация много прилича на тази отпреди година когато хората говореха за натиск втрху мен. Още тогава те не познаха. Нямаше никакъв натиск" , резюмира португалецът.

Хитрецът Моуриньо не пропуска да напомни, че той е крайно признателен на Златан, но въпреки това не съжалява за заминаването му.

"Ние никога няма да забравим играча, който е бил толкова важен за нас", завършва интервюто си португалеца.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

 

  Сподели
189