Ориали: Ибра и Мейкон са щастливи в Интер


.

Ориали: Ибра и Мейкон са щастливи в Интер

Изпълнителният иректор на Интер Габриеле Ориали в интервю за Sky Sport Italia , се опита да разсее веднъж за винаги спекулациите около трансфера на Златан Ибрахимович и Мейкон с обяснението, че двамата са щастливи да останат в клуба, и през следващият сезон ще играят за Интер. Той каза, че няма никакъв проблем с двамата и всичко е решено вече.

След завършване на сезона около Ибрахимович и Мейкон се изписа много и всякакви слухове се появиха за възможни трансфери къде ли не. Към Ибра имаше интерес от Барселона, а в същото време от Реал имаха апетити за Мейкон и въпреки изявленията на Моуриньо, че няма конкретни оферти за футболистите, тези слухове не престанаха. Подготовката на отбора започва с турне в САЩ и Ориали заяви, че двамата се включват в турнето от понеделник и след това няма да се разглеждат никакви оферти за тях:

"Всичко е решено и двамата футболисти са доволни от условията в Интер. Надявам се, че те могат да допринесат значително за нашия успех. Ибрахимович ще пътува до Бостън в неделя, а Мейкон и Хулио Сезар ще пристигнат след това", каза пред медиите Ориали.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
138