Интер докосва титлата (видео)


FUTBOL-TV

Интер докосва титлата (видео)

Интер се възползва от грешните стъпки на Милан и Ювентус и увеличи преднината си на върха в Серия А. Тимът на Антонио Конте записа девета поредна победа след 1:0 при гостуването си на Болоня, като в герой се превърна Ромелу Лукаку.

В другите мачове Милан завърши 1:1 със Сампдория, а гол на Кристиано Роналдо спаси Ювентус от загуба в градското дерби с Торино, което приключи при резултат 2:2.

Болоня поиска дузпа още в 4-ата минута за нарушение срещу Муса Бароу, но такава не беше дадена. В 34-ата минута Алесандро Бастони центрира във вратарското поле. Там Ромелу Лукаку се измъкна от Николас Домингес и засече. Федерико Равалиа изби, но при добавката белгийският стрелец нямаше как да сбърка буквално от голлинията и вкара 20-ото си попадение през сезона в шампионата на Италия.

През втората част Болоня създаде още по-добри възможности, като много активен в заключителните минути беше резервата Муса Джувара. За Интер пък пропусна да се разпише Лаутаро Мартинес, който нацели греда.

Валентин Антов изгледа мача от скамейката и не влезе в игра за Болоня. Българинът продължава да е записал само едно участие за новия си тим след трансфера през януари от ЦСКА.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
245