Рома измъкна победата от Фиорентина, Милан спаси поне точка (видео)


FUTBOL-TV

Рома измъкна победата от Фиорентина, Милан спаси поне точка (видео)

Милан бе близо до това да инкасира поражение срещу Удинезе, но в крайна сметка двата тима завършиха - 1:1 на "Джузепе Меаца" в двубой от междинния 25-и кръг в Серия А. През първата част интересните положения не бяха чак толкова много.

След почивката обаче нещата се промениха и логично се стигна до попадение. Бекао се разписа в 68-ата минута. Той игра с глава след центриране от корнер, а Донарума не се намеси добре и допусна топката да влезе в неговата врата. Дълбоко в добавеното време на срещата "росонерите" спасиха поне точка от този мач, след като точен бе Франк Кесие от дузпа.

В друг интересен мач от кръга Рома се наложи с 2:1 при визитата си на Фиорентина. През първата част "виолетовите" създадоха по-интересните положения, но не успяха да ги материализират. Веднага след почивката Рома откриха резултата с попадение на Спинацола. Отново той се разписа, но в погрешната врата след час игра. Той опита да изчисти топката при едно центриране по земя, но я прати в погрешната врата - 1:1. Два минути преди края Амаду Диавара успя да се разпише и да донесе трите точки на "вълците".

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
154