Славиша Сточнович и Бруно Акрапович фаворити за треньорския пост в Левски


FUTBOL-TV

Славиша Сточнович и Бруно Акрапович фаворити за треньорския пост в Левски

Наско Сираков обяви, че иска Николай Костов да води Левски и през новия сезон, но явно мнозина не вярват на думите му. Според "Мач Телеграф" агенти, които са свързани със Славиша Стоянович и Бруно Акрапович, подпитват каква е ситуацията около Костов и имали възможност да бъде осъществена треньорска смяна, ако "сините" се издънят в дербито в събота и разликата, която ги дели от четвъртото място, стане още по-голяма.

В момента и двамата специалисти, които са добре познати у нас, са свободни. Стоянович така и не се зае с нов отбор, след като бе освободен от "Герена" в разгара на пандемията от COVID-19. Акрапович пък бе уволнен от Железничар. Твърди се, че и двамата са готови да дойдат и да спасяват Левски, ако се наложи. Акрапович може и да бе треньор на ЦСКА за кратко, но помогна на "сините" с играч. Именно той им препоръча Джавад Ел Джемили, след като двамата с него се засякоха в Кипър.

Твърди се, че Бруно и Славиша не са единствените представители на треньорската школа от Югославия, които имат интерес към родния гранд.

  Сподели
92