Илиан Илиев: Нас ни притесняват пътуванията, които не са леки


FUTBOL-TV

Илиан Илиев: Нас ни притесняват пътуванията, които не са леки

Треньорът на Черно море - Илиан Илиев даде мнението си след нулевото равенство като гост на Ботев Пловдив. Той сподели, че е доволен от желанието на футболистите. 

"Доволен съм от желанието на футболистите през цялата година. Дори да не сме изиграли прекрасен мач, не мога да им се сърдя. На този терен можеше да направим повече в офанзивен план. Точката е по-добре от нищо. Подготвяме се за следващия мач след няколко дни. Не говорим за нищо загубено. Можеше да победим, но и да паднем. Имаше повече битка. Вложихме се доста и се почувства умора след 30-ата минута. Винаги може да кажем, че можем повече в дадена фаза. Като цяло изиграхме не лош мач като желание, а откъм футбол можем повече", започна Илиев. 

"Имаме противници, които искат да ни победят. Завършващата ни фаза не от вчера знаем, че трябва да работим. Ако не вкараш навън, колкото и да си добър в дефанзивен план, няма как да се получи". 

"Направих перфектна работна седмица. С Веско Бранимиров работиха перфектно. Нямаме амплитуди в представянето си". 

"Ние имаме основата, нямаме проблеми с това. Нас ни притесняват пътуванията, които не са леки. Имаме скамейка, с която можем да направим промени в някои зони. Целта ни е да се възстановим за мача с Локо София", завърши треньорът на Черно море в ефира на Диема. 

  Сподели
83