Пламен Андреев може да бъде продаден след края на сезона


FUTBOL-TV

Пламен Андреев може да бъде продаден след края на сезона

Вратарят на Левски - Пламен Андреев е приковал вниманието на няколко клуба от чужбина и не е изключено да се стигне до негова продажба след края на сезона, твърди "Тема Спорт". 19-годишният страж вече три сезона е част от първия състав и се превърна в основен играч под рамката за "сините".

Андреев се намира в серия от 434 миунти без допуснат гол. За последно инкасира попадение в 16-ата минута при гостуването на Пирин в Благоевград, спечелено с 2:1, а след него нареди 4 мача със "суха" мрежа. През първия полусезон вратарят и защитата пред него често се пропукваха и това доведе до попадения, които костваха точки и отдалечаване от първите места в класирането. Сега се наблюдава голяма промяна в стража и той се отличи с добри спасявания - две от които решаващи, при успеха с 4:0 над Арда на "Герена". Общо за "сините" вече има 76 двубоя на сметката си.

Ако се стигне до продажба на Андреев, Левски със сигурност ще търси негов заместник. В последните дни се спряга името на Даниел Наумов от ФК ЦСКА 1948, за който се говори, че дори се е разбрал с шефовете на "Герена". Освен него обаче "сините" може би ще вземат и още един вратар, защото е все по-вероятно Николай Михайлов да сложи край на кариерата си в края на сезона.

  Сподели
82