Костов: Теренът ни затрудни максимално


FUTBOL-TV

Костов: Теренът ни затрудни максимално

Старши треньорът на Левски Николай Костов коментира равенството 2:2 в столичното дерби срещу Локомотив София.

"Теренът ни затрудни максимално, така и очаквахме. Не можахме да наложим играта си в наш стил. Имаше доста брак, лоши взаимодействия. Все пак поведохме с два гола и загубихме спечелен мач. Нямаме извинение. Предстоят анализи. В последните минути трябваше да сме по-концентрирани и да не грешим толкова“, започна той
"Трудно играем без основни играчи, видимо е това. Очаквах повече от тези, които играят по-малко. Тежестта падна основно върху играчите в полузащита и защита и както обикновено, когато си помислихме, че всичко е окей, загубихме важни точки. Имаше и хубави неща. Не мога да бъда краен. Имаше много добри моменти. Не искам да отписвам Локомотив София – отбор, който е трудно преодолим без основните ни футболисти“, продължи той.

"Много спорна дузпа, която трябва да бъде преразгледана с ВАР. Вече става тенденциозно съдийството.“

"Трябва да излезем от тази криза. Убеден съм, че имаме добър отбор, добри футболисти. Особено ключов играч е Уелтон. Играчите, които са в средата на терена. Това не е нашият стил“, добави треньорът на Левски.

"Краев вкара много хубав гол, чакахме да вдигне настроението. Нямам обяснение защо не се радва. Все едно вкара на тренировка. Малко съм разстроен. Как няма да се зарадваш пред публиката“, завърши Николай Костов.

  Сподели
176