Киров: За Арда това е един добър опит


FUTBOL-TV

Киров: За Арда това е един добър опит

Наставникът на Арда Николай Киров заяви след загубата с 0:2 от Апоел Беер-Шева, че напрежението в тима е повлияло на представянето му. 

"За нас се явява един добър опит. Видяхте, че противникът е опитен състав. Сбъркахме през първото полувреме, където бяха и техните ситуации. Лошото е, че през вторта част, когато се отърсихме от напрежението, допуснахме елементарен гол. Те се затвориха и търсиха шанс на контраатака. Те са не само опитни, но и качествени състезатели и се възползват от такива моменти.

Това е въпрос и на самочувствие. Все пак ние е първи двубой в Европа, имаше малко повече напрежение отколкото трябва. Има го това - последният пас, последното центриране. Те и ръстово ни превъзхождаха. Полезен опит за нас. 
За нас сега е важен първият двубой от първенството срещу Ботев Враца, като мине той ще мислим и за реванша. Аз не мога да коментирам съдийстовото, гледаме си нашите проблеми. 

Надявах се напрежението да е по-малко, но ни трябваше едно полувреме да се отпуснем. През втората част се отърсихме и изнасяхме повече топката. Отдавам го на липсата на опит. Когато има загуба, няма как един треньор да е доволен. Единственият плюс е опитът и ритъмът, в който се играеше", заяви Киров след срещата в ефира на Диема. 

  Сподели
172