Кийн: Докато в Арсенал си правят селфита, Челси отново ще е шампион


Н. Гавазов

Кийн: Докато в Арсенал си правят селфита, Челси отново ще е шампион

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Рой Кийн заяви, че очаква Челси да защити титлата си във Висшата лига, тъй като "сините" имат огромен потенциал. Специалистът сподели мнението си и за останалите големи отбори в английския футбол.

"Все още мисля, че Челси е отбор за победи, те имат силен потенциал. Смятам, че ще станат още по-силни, ако подпишат с Джон Стоунс. Жозе има голям потенциал в лицето на Джон Три, вратарите, момчетата в центъра на терена, Еден Азар. Фалкао ще дразни и мотивира Диего Коща, ако разбира се той остане в кондиция игра след игра. Челси ще спечели титлата, ако остане гладен за победи и покаже желанието, което демонстрира през миналата година", заяви Кийн.

"Мисля, че Юнайтед ще е добър през новия сезон. Те закупиха няколко нови играчи, но не винаги добрите играчи правят отбора добър. Те ще са по-добри през тази година, но ако залагах, бих си дал парите за Челси. Не мисля, че гръбнакът на Юнайтед е по-силен от този на Челси", заяви Кийн.

"Ливърпул? Категорично не. Относно Манчестър Сити, те закупиха няколко играча, но едва ли могат да подсилят съблекалнята на "гражданите". Погледнете им футболистите, те няма да могат да намерят място в съблекалнята на Челси", каза още специалистът.

"Що се отнася до играчите на Арсенал, те се интересуват само от селфита. Вместо да се съсредоточат върху спечелването на титлата, цялото им внимание е насочено към това, как им изглеждат телата и прическите. Всичко това е по-важно, отколкото да се печелят двубои. Имат добри играчи, които запратят ръкави, но в крайна сметка тези селфита променят всичко. Арсенал е претендент за титлата? Това го чуваме всяка година", добави Кийн.

 

  Сподели
198