Постекоглу призна, че Тотнъм е бил близо до паника след напускането на Кейн


Н. Гавазов

Постекоглу призна, че Тотнъм е бил близо до паника след напускането на Кейн

Босът на Тотнъм Анже Постекоглу призна, че е трябвало да скрие паниката си, когато нападателят Хари Кейн напусна клуба точно преди началото на сезона.

След като загубиха Кейн, водещ голмайстор за всички времена, Тотнъм направи изненадващо силен старт на сезон 2023/24 под нов мениджър.

Вътре в себе си Постекоглу обаче се притесняваше, че отборът му ще се сблъска с голов дефицит и всички ще говорят за голмайстора, който напусна Байерн.

"Мисля, че случаят беше такъв в началото. Седях тук ден преди мача с Брентфорд и той едва бе напуснал. Така че започвате сезона, когато прахът още не е улегнал около напускането на най-важния човек в този футбол клуб - може би на всички времена.

Спомням си, че направих съзнателно усилие да направя трика на старата патица. Ако имаше някаква паника, старата патица щеше да изглежда много умна, ако се увери, че всичко се случва под вода, където никой не може да види, особено играчите.

Мисля, че ако не бяхме вкарали голове, името му щеше да се споменава много по-често. Отново трябва да отдадем почит на отбора, групата играчи, които не се страхуваха от този тест“, цитира The Guardian думите на Постекоглу.

  Сподели
52