Ливърпул с нов провал на Анфийлд - загуби от Палас (видео)


И. Ангелов

Ливърпул с нов провал на Анфийлд - загуби от Палас (видео)

Ливърпул посрещна Кристъл Палас в срещата от поредния тридесет и трети кръг на английската Висша лига. Днес домакините от "Анфийлд" отстъпиха с 1:0 пред своята публика за да изравнят по брой мачове Манчестър Сити, но и да изостанат от първото място на "гражданите" с 2 точки, колкото има и Арсенал (71т.) с мач по-малко, който се играе днес.

Изненадата дойде в 14-ата минута днес когато с лежерна атака с доста подавания Палас приспа защитата на противника и Еберечи Езе матира Алисон в края за 1:0. Само 3 минути след това Робертсън спаси гол-линията си с изключително изчистване от линията, при повторението на което топката се оказа наполовина във вратата.

След тези положения Ливърпул на свой ред започна да атакува агресивно, но Хендерсън пазеше вратата си перфектно. 

Във втората част Клоп направи редица промени, включи и завърналият се след травма Трент Александър-Арнолд, и положенията се увеличиха, но Къртис Джоунс може би остана най-близо в срещата с едно положение сам срещу вратаря. Салах, Жота, Гакпо, Нунез и Диаз пропуснаха редица ситуации.

Така това е поредна загуба на "Анфийлд" за "червените", а Ливърпул не бе губил последователни мачове на "Анфийлд" от 2017 г.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
637