Арсенал ще продължи с победите в Европа


.

Арсенал ще продължи с победите в Европа

Арсенал е сигурен участник в следващата фаза на Шампионската лига като има възможност да си гарантира и първата позиция в домакинския си двубой със Стандарт Лиеж. Първата среща между двата тима на старта на борбата в Група Н предложи много емоции като англичаните спечелиха с 3:2 след много спорен гол на Вермаален.

В английската Висша лига Арсенал се представя доста успешно като изключим последния двубой срещу Съндърланд, загубен на “Стейдиъм ъф Лайт” с 0:1. Все пак лондончани остават в челото и сред отборите, които ще си оспорят титлата. Естествено Шампионската лига е отдавнашна цел на Арсен Венгер и той ще хвърли всички сили в турнира. За конкретния мач френският мениджър ма проблеми в атака. Той няма да разчита на Ван Перси и Бендтнер. Липсват още Джуру, Диаби, Фабиански и Клиши.

За Стандарт е дошъл предпоследният шанс за класиране, тъй като тимът е  трети в групата с 4 точки. В последния кръг белгийците приемат АЗ и при добро стечение на обстоятелствата могат да запазят шансовете си дори при загуба на “Емирейтс”. В последния си мач Стандарт загуби от Гент с 2:1. а в момента е 4-ти в Белгия на цели 10 точки от лидера Андерлехт. Важни играчи липсват и в тима на Ласло Болони. Той няма да може да разчита на Дефур, Сар, Колет, Де Камарго и Йованович.

Този двубой изглежда доста сигурен като Арсенал ще опита да отговори на загубата от Съндърланд с бърз успех. Стандарт не е в добра форма и едва ли ще се противопостави на “топчиите”.

Последни 5 мача:

Арсенал

Съндърланд 1-0 Арсенал
Уулвърхемптън 1-4 Арсенал
Арсенал 4-1 АЗ Алкмаар (Шампионска лига)
Арсенал 3-0 Тотнъм
Арсенал 2-1 Ливърпул (Купа на Лигата)

Стандарт Лиеж

КАА Гент 2-1 Стандарт Лиеж
Стандарт Лиеж 3-1 Клуб Брюж
Мускрон 0-0 Стандарт Лиеж
Стандарт Лиеж 1-1 Зулте-Варегем
Вестерло 2-0 Стандарт Лиеж

Коефициенти на bwin:
Арсенал – 1,30
Равен – 5,00
Стандарт – 9,00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
130