Този път Арсенал ще вземе своето срещу АЗ Алкмаар


.

Този път Арсенал ще вземе своето срещу АЗ Алкмаар

Броени секунди лишиха Арсенал от победа срещу холандския шампион АЗ Алкмаар преди две седмици в първия двубой между двата тима в Група Н на Шампионската лига. Сега “топчиите”, които със 7 точки са лидер в групата си са амбицирани да вземат трите точки и да се доближат до класиране в следващата фаза, което и сега изглежда доста сигурно.

Арсенал се намира в много добра форма и това е доказа при успеха на тима с 3:0 в дербито с Тотнъм в мач от Висшата лига. Преди това за Карлинг къп резервите сломиха Ливърпул с 2:1. Само хикса с Уест Хем хвърля сянка на представянето на момчетата на Венгер в последните 2 седмици след мача. Но въпреки него Арсенал е трети на 5 точки зад Челси и има мач по-малко. Победа ще изравни тима с Манчестър Юнайтед.  В Европа всичко върви по план като трябва да отбележим, че и късмета помогна на “топчиите” при първия им успех срещу Стандарт с 3:2. Победата над Олимпиакос бе логична, но дойде също с голове след 75-ата минута.

За АЗ е настъпил решителен момент, тъй като при евентуална загуба шансовете за прогрес ще намалеят значително. Все пак тимът има домакински мач с Олимпиакос, който вероятно ще е решаващ, стига до тогава преднината на гърците да не е станала твърде голяма. След загуба от Аякс и успех над Грьонинген АЗ заема 7-ата позиция в Ередевизе на цели 14 точки зад Твенте.

Клиши, Денилсон, Фабиански, Джуру, Бендтнер и Уолкът попълват дългия списък с отсъстващи в състава ан Арсенал. Ел Хамадуи е единственият липсващ за Алкмаар.

Този път пред своя публика Арсенал едва ли ще пропусне да вземе ценните три точки, които ще дадат на тима спокойствие в Европа и ще позволят силите да бъдат концентрирани във Висшата лига. 

Последни 5 мача:
Арсенал: ППРРП
АЗ Алкмаар: ППЗРЗ

Коефициенти на bwin:
Арсенал – 1,16
Равен – 7,00
АЗ Алкмаар - 13

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
241