Арсенал ще вземе трети успех в Лигата


.

Арсенал ще вземе трети успех в Лигата

Отборът на Арсенал гостува на АЗ Алкмаар в третия двубой за двата тима в Шампионската лига. “Артилеристите” са едноличен лидер и фаворит в групата, докато холандците засега не показват това, което се очаква от тях и са събрали само 1 точка.

Тимът на АЗ Алкмаар дебютира в шампионската лига срещу Олимпиакос в Пирея като загуби с минимален резултат. Последва домакинство срещу белгийския Стандарт, което завърши при равенство 1:1. В Ередевизе нещата също не се развиват по най-добрия начин за тимът на Куман. С 15 точки шампионите са едва 6-ти на 11 точки от лидера Твенте. Именно срещу този отбор АЗ загуби в събота с 2:3. Домакините трябва да са доволни, че нямат нито контузени, нито наказани футболисти.

Арсен Венгер ясно е заявил целите на Арсенал през този сезон – борба за титлата в Англия, но и за мечтаната титла на Европа. Положението на “топчиите” в група Н е прекрасно – 2 победи над Стандарт и Олимпиакос осигуряват засега първата позиция. След рутинната си победа над Бирмингам в събота лондончани стъпиха на 4-ата позиция във Висшата лига като са изиграли и мач по-малко от останалите тимове. Само 4 точки ги делят от лидера Юнайтед. Лазарета в тима на Венгер е доста голям. Уолкът, Росицки, Денилсон, Бендтнер, Едуардо  Фабианскии Джуру са аут поради травми. Клиши е под въпрос. Наказани няма.

Двата тима не са срещали досега в турнирите. Арсенал обаче гостува за откриването на стадиона на АЗ Алкмаар през 2006 и в приятелски мач спечели с 3:0. Сега “топчиите” отново са фаворити. Въпреки многото отсъстващи тимът на Венгер ще вземе своето, доближавайки се до следващата фаза.

Последни 5 мача:
АЗ Алкмаар: ЗПРЗР
Арсенал: ППППП

Коефициенти в bwin:
АЗ Алкмаар – 7,00
Равен – 4,00
Арсенал – 1,45

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
216