Специалния се точи на Барселона


.

Специалния се точи на Барселона

Наставникът на Интер Жозе Моуриньо вярва, че неговият отбор разполага с нужния потенциал за да победи европейския клубен шампион Барселона в сряда. Двата отбора излизат един срещу друг в първия си мач от груповата фаза на Шампионската лига тази година на „Джузепе Меаца" в Милано, като в състава на испанският гранд се очаква да излезе бившият футболист на "нерадзурите" Златан Ибрахимович.


„Срещата ще започне при резултат 0:0. Това означава, че започваме с равни шансове за крайния успех", коментира в типичния си стил португалският специалист пред Sky Italia .


„Барселона е отбор, който се следи отблизо в Европа в последните четири - пет години", продължава той.


„Испанският шампион на практика използват едни и същи играчи. Понякога сменят по един, по двама, но схемата на отбора е същата от времето на Франк Рийкард. Ние разполагаме с пет нови състезатели и все още изграждаме състава си, но мисля, че можем да спечелим мача в сряда", каза Специалният.

Моуриньо не пропусна да изкаже и отношението си към Златан Ибрахимович.

"Аз ще го посрещна със супер прегръдка, от феновете вече не знам, но това ще бъде в началото на играта, а след това в продължение на 90 минути аз няма да знам дори името му. Ние сме конкуренти, но аз не се чувствам предаден от него", в свой си стил завършва Моуриньо.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
106