ТНС-ЦСКА - битка с предизвестен край


П. Пенков

ТНС-ЦСКА - битка с предизвестен край

ТНС - ЦСКА
Стадион: "Рейскорс Граунд", Рексъм
Дата: 26.08.2010
Час: 21:35
Съдия: Тоне Асумаа (Финландия)


В четвъртък във втори плейофен двубой от турнира Лига Европа уелския ТНС приема българския ЦСКА. Преди седмицаДъ Ню Сейнтс загубиха на "Васил Левски" с 3:0, като до 80-та минута те се стремяха да се отбраняват от атаките на армейците и главната им цел беше да не допуснат попадение с цел да търсят добър резултата пред собствена публика. Но "стената" на ТНС се пропуска и те допуснаха 3 бързи гола и така направиха минимални надеждите си за реванша. Според треньорът им Майкъл Дейвис причините за загубата на тима му в последните минути се е криела главно във физическата подготовка на неговите футболисти, тъй като те успешно се противопоставяха на червените до самия край на срещата.

Въпреки минималната победа на ЦСКА в родното първнество срещу Черно море, ситуацията в клуба остава мистериозна. Това си пролича и в играта на футболистите през първата част на първия мач с ТНС. Освен това съперникът на ЦСКА в Лига Европа - уелският шампион Дъ Ню Сейнтс, е отправил запитване към УЕФА дали българския тим може да бъде изваден от турнира заради финансови или административни нарушения. А и мистерията около контузените играчи в армейския клуб допълват розовата картинка.

Според мен ЦСКА отново ще победи и в тази среща. За мен ТНС постигна много за клуб съставен от професионални играчи, но от много ниско ниво. Самият факт че са стигнали до тази фаза на турнира е постижения за тях, което ме кара да мисля, че ТНС е готов да се раздели с мечтата си, поради загубата с 3:0 в София.

Прогноза: ТНС - ЦСКА 0:1

Последни 5 изиграни срещи:

ТНС:

20 юли ТНС - Бохемианс 4:0 (Шампионска лига)
27 юли ТНС - Андерлехт 1:3 (Шампионска лига)
03 август Андерлехт - ТНС 3:0 (Шампионска лига)
13 август ТНС - Престатън 5:2 (Висша лига)
19 август ЦСКА - ТНС 3:0 (Лига Европа)

ЦСКА:

05 август Клифтънвил - ЦСКА 1:2 (Лига Европа)
08 август ЦСКА - Черноморец 1:2 (А група)
14 август Видима-Раковски - ЦСКА 2:2 (А група)
19 август ЦСКА - ТНС 3:0 (Лига Европа)
22 август ЦСКА - Черно море 1:0 (А група)


Досегашни срещи:

ТНС - ЦСКА

1 мач
0 победи за ТНС
0 равенства
1 победа за ЦСКА
Голова Разлика: 3:0 за ЦСКА


Коефициенти от bet365:
ТНС - 5.50
Равен - 4.00
ЦСКА - 1.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
183