Ендрик разкри, че с гаджето си имат договор


И. Ангелов

Ендрик разкри, че с гаджето си имат договор

Бразилската сензация Ендрик разкри, че той и приятелката му имат "договор за връзка", който забранява няколко неща, включително определени думи. Говорейки в подкаст, наречен Pod Delas, заедно с приятелката си Габриели Миранда, бъдещият нападател на Реал Мадрид разкри, че двойката има "договор“, който включва забрани за няколко неща, включително използването на определени думи, "драстични промени в поведението“, и последици ако някой развие зависимости. Те също трябва да си казват "Обичам те“ винаги, когато е възможно.

Връзката на 17-годишния бразилец с 21-годишния модел за първи път влезе в очите на обществеността, когато той се качи в публиката на "Бернабеу", за да я целуне, след като отбеляза гол при победата на страната си над Испания през март. С нарастващата звезда на Ендрик, настоящият мениджър на Палмейрас, Абел Ферейра, го предупреди за капаните на славата.

В последната си пресконференция Ферейра каза на звездата си: "Надявам се да не се изгуби с неща извън футбола, това е съвет. Нека се концентрира. Ако искате да достигнете по-високи нива, трябва да се съсредоточите върху това, което е от съществено значение."

Сега нападателят е само на месеци от това да направи дългоочаквания си трансфер в Реал Мадрид, след като първо подписа с Лос Бланкос през декември 2022 г. Той вероятно ще се свърже с Килиан Мбапе, както и с Джуд Белингам, Винисиус Джуниър и други, докато Флорентино Перес разкрива най-новия си (и най-млад) набор от "Галактикос". 

  Сподели
166