Рома и Юве с идентични издънки (видео)


.

Рома и Юве с идентични издънки (видео)

По абсолютно идентичен начин Рома и Ювентус загубиха точки в Серия А. “Вълците” се провалиха при гостуването си на Ливорно, завършвайки 3:3. Същият бе резултатът и на мача между “Старата госпожа”и Сиена в Торино.

В Ливорно зрителите станаха свидетели на много интересен мач, в който звездата на домакините Кристиян Лукарели заби хеттрик. Той откри в 9-ата минута, но в ответната атака Симоне Перота изравни. В 19-ата минута Рома вече водеше благодарение на лука Тони. Не мина много време и в 26-ата Лукарели отново бе точен за 2:2.  Но и този път в ответнаат атака “вълците” вкараха гол чрез Писаро. След това головата буря утихна и така до 71-ата минута, когато домакините получиха дузпа реализирана от Лукарели.  През първата част също от дузпа Писаро уцели гредата. Така Рома изпусна златен шанс да доближи лидера Интер като все пак стопи една точка от преднината на “нерадзурите” и вече е на 6 зад тях.

Видео: Тук

             AS Roma's Daniele De Rossi (C) celebrates with teammate ...

Уникална бе глупостта, която сътвори обаче Ювентус срещу аутсайдера Сиена. “Бианконерите” изпуснаха спечелен мач, след като до 10-ата минута водеха с 3:0 с голове на Алекс Делпиеро (2,7) и Антонио Кандрева (10). В лагера на торинци обаче последва страхотно отпускане и в 16-ата минута бившият им нападател Масимо Макароне намали. През втората част  се разписа Абделкадер Гезай. Той направи 2:3 в 46-ата минута, а в 74-ата бе точен от дузпа, донасяйки точка на Сиена.

Така Ювентус осатва 5-ти на точка зад Палермо, който загуби като гост на Удинезе. Интересен бе мачът между Дженоа и Каляри завършил 5:3 за “грифоните”.

Видео: Тук


Резултати, Серия А:
Ливорно - Рома 3:3
Болоня - Сампдория 1:1 п
Парма - Аталанта 1:0
Дженоа - Каляри 5:3
Ювентус - Сиена 3:3
Лацио - Бари 0:2
Удинезе - Палермо 3:2

  Сподели
141