Рома и Милан не успяха да се излъжат (видео)


.

Рома и Милан не успяха да се излъжат (видео)

Отборите на Рома и Милан не успяха да излъчат победител по между си, завършвайки наравно 0:0 на стадион "Олимпико" в Рим в среща от 27-ия кръг на италианската Серия "А".

Домакините от Рома започнаха с по-активни действия двубоя и създадоха някои добри положения пред стража на гостите Абиати, които обаче бяха пропиляни от Мирко Вучинич и Даниеле Де Роси. В 30-ата минута Марко Бориело беше изведен по великолепен начин от Роналдиньо на стрелкова позиция, но не успя да реализира.

В началото на втората част отново Бориело получи възможност да открие резултата, но и този път нападателят не успя да преодолее вратарят на "вълците" Жулио Серджо. В средана на полувремето Алесандро Неста направи груба грешка, подарявайки топката на Симоне Перота, шутът на когото обаче не затрудни Кристиан Абиати.

И двата отбора създаваха много положения през всичките 90 минути, но до гол в една от двете врати така и не се стигаше. По този начин "вълците" и "росонерите" си раделиха по едната точка, завършвайки при нулево равенство.

По този начин "росонерите", които заемат второто място в класирането, вече са с 55 точки в актива си, като съкратиха на 3 точки изоставането си от лидера Интер, но "нерадзурите" приемат утре Дженоа и при победа ще се откъснат на 6 точки пред вечния си съперник от Милано. Рома продължава да заема третото място, като е с 52 спечелени точки, но след 24 часа може да се озове на цели 9 точки от върха.

Видео: Тук


АСЕН ТЕРЗИЙСКИ

  Сподели
191