Ювентус и Милан ще се самоубият с равен


.

Ювентус и Милан ще се самоубият с равен

Ювентус - Милан
Стадион: "Олимпико", Торино
Час: 21:45
Съдия: Антонио Дамато



Ювентус и Милан се изправят един срещу друг в дербито на поредния кръг в Серия А. Победителят (ако има такъв) вероятно ще се окаже и единствен претендент на Интер в борбата за Скудетото. И сега преднината на “нерадзурите” е доста голяма, но след този мач вероятно “бианконери”, “росонери” или двата ще са аут от играта.

Макар да бе видимо надигран от Парма Ювентус спечели с 2:1 първия си мач  за 2010 и сложи край на черна серия от три последователни загуби. След този успех Старата госпожа изостава на 9 точки от Интер като има доста по-тежка програма през втория полусезон със две визити на “Меаца”. Но Юве е запазена марка, а и има самочувствието на отбор победил Интер този сезон.

Милан, който беше изключително подценяван на старта на шампионата, не без основание с оглед няколкото отчайващи резултата на тима на Леонардо, сега се радва на много добра форма. Мачовете с Реал в Шампионската лига сякаш върнаха самочувствието на “росонерите”. Сега те изостават на 8 точки от Интер, но имат и мач по-малко. Януари е решаващ за тима, тъй като той има ужасяваща програма – освен с Ювентус Милан трябва да играе отложен мач с Фиорентина и градско дерби с Интер. В последния си мач “червено-черните” се представиха доста добре, побеждавайки с 5:2 Дженоа  след добро включване на взетия под наем Дейвид Бекъм.

Чиро Ферара има доста проблеми, тъй като Буфон, Каморанези, Трезеге и Якуинта са контузени. Сисоко ще играе в Купата на Африка. Касерес е наказан. Под въпрос са Диего, Гросо, Мело и Маркизио.

И Леонардо не може да е спокоен, тъй като при него липсват  Пато, Одо, Дзамброта, Ониеву и Сийдорф.  Под въпрос са Амрбозини и Фламини.

И двата отбора ясно осъзнават, че загуба ще им струва Скудетото, така че ще играят по-предпазливо. Проблемите в двата състава са очевидни и при това положение равенството изглежда най-логично. От него обаче доволни ще са само в Интер.

Последни 5 мача:

Ювентус:

05 декември Ювентус - Интер 2:1 (Серия А)
08 декември Ювенутс - Байерн Мюнхен 1:4 (Шампионска лига)
12 декември Бари - Ювентус 3:1 (Серия А)
20 декември Ювентус - Катаня 1:2 (Серия А)
06 януари Парма - Ювентус 1:2 (Серия А)

Милан:

29 ноември Катаня - Милан 0:2 (Серия А)
05 декември Милан - Сампдория 3:0 (Серия А)
08 декември ФК Цюрих - Милан 1:1 (Шампионска лига)
13 декември Милан - Палермо 0:2 (Серия А)
06 януари Милан - Дженоа 5:2 (Серия А)


Досегашни срещи:
Ювентус - Милан

33 мача
12 победи за Ювентус
13 равенства
8 победи за Милан
Голова Разлика: 45:34 за Ювентус


Коефициенти от bet365:
Ювентус - 2.50
Равен - 3.20
Милан - 2.90

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
181