Снайдер: Напуснах Реал заради двамата бандити


.

Снайдер: Напуснах Реал заради двамата бандити

Уесли Снайдер в сензационно интервю за седмичника Elf Voetbal призна, че заминаването му от Реал Мадрид е дело на двама бандити. Според него Флорентино Перес и Хорхе Валдано правят в отбора каквото си поискат, не се съобразяват с мнението на футболистите и на всеки един гледат играч гледат като временно средство за постигане на целите си.

"Каквото прави Алонсо, същото и аз мога да го правя. Разочарован съм от всичко в Реал, но аз гледам да не мисля за това и не мразя клуба", признава Снайдер, който продължава поддържа връзка с много от играчите на Белия отбор.

Полузащитникът признава, че не е искал да напуска Реал, но е бил принуден да го направи и сега живее със сладкия момент да работи под ръководството на Моуриньо. В сряда сегашният му отбор победи Ливорно с 1:0, благодарение именно на негов гол.

"Повече никога няма да се върна в Испания и се радвам, че съм тук. Радвам се, че нямам и никакви взаимоотношения с мафиоти като Флорентино Перес и Хорхе Валдано. В Милано се чувствам много щастлив", продължава холандецът.

Снайдер припомня, че когато е подписал с Интер е бил разочарован в началото, но след това е променил мнението си.

"Първенството изглежда по-слабо от това в Испания и аз си мислех, че ще играя пред полупразни стадиони. Но не всичко изглежда по този начин. Нещата се промениха и аз се наслаждавам на хубавите моменти тук", завършва Снайдер.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
132