Интер ще продължи курса към титлата


.

Интер ще продължи курса към титлата

Италианският шампион Интер посреща в добро настроение Палермо на своя “Джузепе Меаца”. За по-малко от 10 кръга момчетата на Жозе Моуриньо показаха кой е основният фаворит за титлата и на този етап не се вижда как някой може да ги застраши. Разбира се за Интер най-опасен е самият Интер. Отборът неведнъж е извършвал чудовищни гафове макар очевидно да превъзхожда останалите си съперници. За жалост на милионите тифози на “синьо-черните” нещата в Шампионската лига не вървят така гладко, но това е друга история.

След поредица от три победи Интер взе аванс от 2 точки пред Сампдория и 4 пред Ювентус. В последния кръг шампионите надиграха трудно с 2:1 Катаня, но преди това се разправиха с Дженоа на “Масари” за 5:0. Междувременно записаха и едно 2:2 с Динамо Киев у дома, за което Моуриньо не иска да си спомня. Уесл иСнайдер е аут от мача, докато със здравето на Камбиасо едва ли ще се рискува. Има възможност от пейката да се появи и Диего Милито като очевидно проблемите на Моуриньо с контузиите намаляват.

Палермо също е в блестяща форма от 3 поредни победи и то над тимове като Ювентус, Ливорно и Удинезе. Тази година целите са много високи и засега тимът ги оправдава, заемайки 4-ата позиция с 15 точки. Само стартът бе колеблив. Валтер Дзенга е крайно амбициран като дори говори за титла. Едва ли великият вратар на Интер вярва, че това е възможно, но това е един начин да мотивира играчите си. От завръщането си в елита Палермо има 2 загуби и 3 равенства срещу миланския гранд като гост, което показва, че мачът за Ннтер няма да е лек. Федерико Балдзарети е контузен, а титулярният страж Рубиньо ще бъде оставен на пейката до пълното си възстановяване. Бово и Кароциери са наказани.

Макар и Палермо да е в добра форма едва ли ще победи на “Меаца”. Всъщност гостите биха били доволни и на равенство, но Моуриньо ще настоява от момчетата си да трупат точки, защото после ще дойде време за концентрация в Шампионската лига, където положението е доста сериозно.

Последни 5 мача:
Интер: ПРППР
Палермо: ПППРР

Коефициенти на bwin:
Интер – 1,45
Равен – 3,70
Палермо – 8,00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
186