Моуриньо: Вие журналистте направихте Милан да изглежда слаб


.

Моуриньо: Вие журналистте направихте Милан да изглежда слаб

Веднага след мача снощи срещу Бари, треньорът на Интер Жозе Моуриньо напусна стадиона видимо разочарован, но все пак се съгласи да даде интервю за италианските медии. Пред кореспондент на Sky Sport Italia специалистът отбеляза, че играта на отбора му е била много слаба и в никакъв е случай е нямала нищо общо с това което са показвали през миналия сезон и лятната подготовка.

- Защо Интер не успя да победи отборът на Бари?


- Няма да казвам, че Камбиасо отсъства или го няма атакуващия полузащитник, за да оправдая равенството, не е времето да го правя.

- Все пак играхте пред собствена публика, водехте резултата, но в крайна сметка не победихте. Защо?

- Имаме достатъчно класа да победим, но не го направихме, защото не играхме добре, но и защото Бари изигра страхотен мач. Нямахме късмет да отбележим за два на нула, въпреки наличието на два или три шанса.

- Смятате ли, че феновете ще ви простят и ще ви подкрепят срещу Милан?

- Не искаме никакви извинения, но това е изцяло нов отбор с тотална промяна. Утре ще започна работа за дербито. Щях да направя абсолютно същото, ако предстоеше друг мач.

- В следващия кръг играете с Милан. Ще успеете ли да подготвите отбора за дербито?

- Милан, който според вас, журналистите е слаб и  направихте малък отбор, а Интер - много добър, ще стане най-добрият отбор през седмицата, докато ние сега сме с намалени шансове след равенството.


НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
188