Официално : Ето'о е футболист на Интер


.

Официално : Ето'о е футболист на Интер

Официалният уебсайт на Интер обяви, че Самуел Ето'о е подписал договора си с Интер и вече е футболист на италианският шампион. Контракта изтича на 30 юни 2014 година и е част от сделката с Барселона за Златан Ибрахимнович.

Ето'о премина медицинските тестове в болницата Сан Матео в Павия тази вечер, след което даде изявление за пресата:

„С Барселона писах история, но сега това вече е затворена страница за мен. Нова история започвам да пиша и с Интер: започвам от нулата и се надявам всичко да върви добре. Радвам се, че се впускам в това ново приключение. С Барселона спечелих много, и сега се надявам да сторя същото и облечен в други цветове", заяви пред официалният сайт камерунският нападател.

„Знам, че Интер иска да спечели Шампионската лига, но не е нужно да се концектрираме единствено към този турнир. Ако забравим за останалите цели за които ни предстои да се борим - ще загубим", допълва Ето'о.

"Обещавам на феновете, че аз ще работя всеки ден както винаги съм го правил. Това е в основата на всичко. Вярвам в моята работа и тази на отбора си. Трябва всеки мач да играем така, сякаш е финален за нас" , завършва Ето'о

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
125